Indul az év a Téli táborral

Az idei évet is Téli táborral alapoztuk meg, mely 2 hétvégét és a közte lévő hétköznap délutáni edzéseket foglalja magába.

Az első szombaton reggel 9 órától kis pihenőkkel, illetve a már hagyományos pizzázással, 4 edzésen vettek részt tanítványaink. Az edzéseken tradicionális alap technikáktól kezdve formagyakorlatokon át küzdelmi technikák gyakorlásáig a wado karate szinte minden aspektusával foglalkoztunk, és természetesen a kidobós illetve az erősítés sem maradhatott el.
A sűrű szombat után vasárnap délelőtt még plusz 2 edzésen gyakoroltunk a következő hét kezdete előtt.

A második hétvége szombatján a 4. edzést a kezdő tanítványok övvizsgája váltotta fel, ahol számot adhattak a tudásukból.
Remekül összeszedett vizsgát láthattunk mindenkitől, így újabb 10., 9. és 8. kyu fokozatok kerültek Egyesületünk sorába.
Természetesen a második hétvége vasárnapja sem maradt el, így azon a napont ismét 2 délelőtti edzéssel zártuk le az idei Téli tábort és egyben alapoztuk meg a résztvevő több mint 30 karatékánkkal a ránk váró évet.

Februárban egyesületünk fekete övesei hagyományosan angliába utaznak, hogy részt vegyenek nemzetközi szervezetünk, a Shikukai Karate-Do International 4 napos téli edzőtáborában, ahol japán mesterünktől, Fumio Sugasawa Sensei-től, illetve vezető instruktoraitól kaphassanak további hasznos információkat stílusunkkal kapcsolatban.

Valamint februárban kezdődik az év első félévének versenyszezonja a Wado Budapest-Vidék Bajnoksággal, majd a következő hónapokban a Wadokai 3 fordulós Magyar Bajnokság, mely az őszi Stílus Európa Bajnokság kvalifikációs sorozata egyben, ezeken felül pedig további hasznos WKF versenyen tervezünk részt venni ebben a szezonban.

Ismét mozgalmas évnek nézünk elébe!
🥋👊😀✌