Jakab Attila 3°dan

a GENKI WKSZE elnöke és vezetőedzője.

1987-ben születtem Budapesten.

1996-ban kezdtem karatézni. Hamar megszerettem, és életem elválaszthatatlan részévé vált a karate mint versenysport és harcművészet. Az évek során egyre jobb eredményeket sikerült elérnem versenyzőként, és harcművészként is egyre nagyobb tudásra sikerült szert tennem. 

2006 óta foglalkozom edzések vezetésével. Ebben az évben Sportedzői képesítést szereztem Rekreáció szakágon, valamint az év augusztusában sikeres vizsgát tettem Yosihiko Iwasaki és Fumio Sugasawa sensei előtt 1°dan fokozatra a Wado-Ryu Karate-Do Academy tagjaként. 

2007-ben Sportszervező,- menedzseri szakképesítést szereztem.

2009 áprilisában megalapítottuk a GENKI WKSZE-t, majd sikeres vizsgát tettem 2°dan fokozatra Iwasaki sensei előtt, valamint Rekreációs mozgásprogram vezető, Animátori képesítéssel gyarapítottam szakmai tudásomat

2013-ban csatlakoztam egyénileg és klubunkkal egyaránt a Shikukai Karate -Do International nemzetközi Wado karate szervezethez, melynek japán vezető mestere Fumio Sugasawa Sensei, akivel már régóta jó kapcsolatot ápolunk.

2017 februájában sikeres vizsgát tettem 3°dan fokozatra Fumio Sugasawa mester és szervezete, a Shikukai Karate-Do International danvizsga panelje előtt.

Tanítványaimmal rendszeresen veszünk részt hazai és külföldi edzőtáborokon, ahol igyekszünk a táborokat vezető mesterektől a lehető legtöbb információt befogadni és azt hasznosítva fejleszteni magunkat.

Versenyzőim rendszeresen szerepelnek hazai Wado és WKF versenyeken, melyeken magyar bajnoki címeket és további dobogós helyezéseket szereznek elsősorban kumite versenyszámban. Valamint az európai wadokai karate szervezet Európa Bajnokságain 2015 óta minden kvalifikált versenyzőm pontszerző helyezéssel zárt, köztük 4 ezüst érem 2 bronz érem, 2 5. és egy 7. helyezéssel.  

A harcművészeteket soha nem lehet tökéletesen elsajátítani. Épp az az egyik szépsége, hogy az út során mindig van lehetőség tökéletesíteni magunkat. Ezen az úton járok, és igyekszem a tudásomat átadni minden kitartó tanítványomnak.